Cégünkről

Szeretettel köszöntjük megújult honlapunkon.

A BioMarker Kft. több mint 20 évvel ezelött, 1996-ban alakult és folyamatos fejlődésen ment keresztül. Cégünk aktívan vesz részt csúcsminőséget képviselő világcégek magyarországi szakmai és kereskedelmi képviseletében. Termékpalettánkon diagnosztikai és kutatási vegyszerek és kisebb műszerek úgy mint világ színvonalú high-tech automaták. Fontosnak tartjuk, hogy az általunk forgalmazott termékek kiváló minősége mellé kimagasló szakmai segítség társuljon. Kiépítettünk egy jól működő szervízhálózatot és applikációs specialistáink termékigazgatóinkkal együtt folyamatosan segítenek felhasználóink aktuális problémáinak megoldásában.

A LEICA/NOVOCASTRA/VISIONBIOSYSTEMS fúziójával, 2008. február 1-től a BioMarker Kft. a teljes termék palettát (operációs mikroszkópok kivételével) képviseli kizárólagos joggal Magyarország területén. Ebből kifolyólag az eddigi fő területeink mellett, úgymint kutatás, klinikum, patológia, specializálódtunk a mikroszkópia irányába is.
Ez a cégfúzió tette azt is lehetővé, hogy patológiai rutin automatákkal is rendelkezünk. Ez az eddigi immunfestő automaták mellett rutin festőt, beágyazó automatákat, mikrotómokat, kriosztátokat, ultramikrotómokat és újabb képanalizáló rendszereket foglal magában. A rengeteg új műszerrel cégünk termékpalettája az egyik legszélesebbel büszkélkedhet az országban.

 

Az APPLIED IMAGING  képviseletét korábban is cégünk látta el. A két cég összeolvadása után újabb műszerek forgalmazását vállaltuk magunkra. Mindezen cégek termékei a LEICA MICROSYSTEMS-BIOSYSTEMS cég portfóliójában kerülnek forgalomba. A Fluoreszcens In situ Hibridizáció (FISH) próbák és reagensek terén a KREATECH Repeat-Free FISH technológiája szintén a Leica Biosystems portfóliójába került, ezzel kamatoztathatjuk a közel egy évtized alatt megszerzett tapasztalatunkat mind a klinikai hematopatológiában mind pedig a citogenetikában.

A QIAGEN cég folyamatos bővülésével a megszokott Qiagen termékek mellett mind az ARTUS mind pedig a DIGENE kiteket is forgalmazzuk. Ezen cégek világelsők a nukleinsav, plazmid tisztításban és PCR illetve valós idejű PCR technikákban, az ehhez tartozó reagens és műszerezettség teljes lefedésével. A CORBETT cég felvásárlásával pipettázó, nukleinsav izoláló robotok és a HRM analízisben élenjáró real-time készülékek kerültek a termékek közé. A Qiagen piroszekvenálója alkalmas gyors szekvencia elemzésre, epigenetikai (metilációs) vizsgálatokra, mikrobiális detektálásra. Az SA Biosciences, mint Qiagen cég, biokémiai útvonal- és szignalizációs PCR array-ekkel rendelkezik. A szekvencia adatok feldolgozásához Bioinformatikai eszközök is rendelkezésre állnak, mint aCLCBio szoftverei, mely QIAGEN cégként működik. Jelentős az NGS adatok felhasználásához az Ingenuity Variant Analysis és Pathway Analysis tudásbázis alapú alkalmazás.​

Primer és szekunder antitest panelünk drasztikusan szélesedett a Novocastra, VECTOR mellett az AXXORA/ALEXIS/ENZO, CAYMAN, CALBIOTECH savókkal is.
Kérjük, ha kutatási illetve rutin diagnosztikus antitestekre van szüksége, kérje kollégáink segítségét.